Vintersolhverv – mørke og lysMørke og lys
Det er i dag den korteste dag og den længste nat. Naturen har trukket sin energi helt ind. Træernes safter er trukket længst ind og ned, planternes kraft er i løget, rødderne eller i frøene som ligger og venter på forår. Ser vi ud i naturen virker der på det ydre stille, men i det indre er livsenergien højt koncentreret. I det ydre er der mørkt, i det indre er der lyst.
Sådan er det også med os mennesker, så jo mere vi er bevidst om det og lever i denne naturlige rytme, jo bedre kan vi udnytte denne vigtige periode.

Markering af vintersolhverv
Jeg har igen i år været i svedhytte for at markere vintersolhvervet. Det er en gammel tradition, hvor der renses ud i det som der ikke længere er brug for og samtidig lægge kimen for det nye. Det er meget konkret, fysisk og jordnært, samtidig med at der er kontakt til det dybeste inderst inde og høje bevidstheder.
I vinterbadeklubben, hvor jeg holder så meget af at være, markeres vintersolhvervet også.

Alt nyt liv skabes i mørke og vokser i lyset
Det er i denne tid at kræfterne for skabelsesprocessen er meget stærk. Det er nu du skal beslutte dig for hvilke projekter og ideer, du ønsker at fokusere på og bruge din energi på, for i løbet af det kommende år se det spire, vokse og være frugtbart.

Året der gik og fokus for det kommende år
Så det er nu du skal sætte dit fokus – tage sigte for hvad du vil gå efter.
Jeg har haft et år med meget udvikling på mange plan.
Året der gik var på det personlige plan, først på året præget af sygdom i familien og fokus på nærvær i nuet og det vigtigste i livet. Hen over sommer og efterår kom spirituelle åbninger. Jeg tror på livslang læring og holder aldrig op med at lære i livets skole og uddanne mig. Derfor var det helt rigtigt for mig at starte på healeruddannelsen hos Marianne Lane i efteråret. Min evne til at heale har altid været til stede, men nu er den blevet meget bevidst, skarpstillet og meget kraftfuld.

I DeViva har der været stor succes med at holde kurser i sansebearbejdning og Sensory Profile. Der er forespørgsel på flere kurser og forskellige slags kurser. Jeg er blevet inspireret til kurser og foredrag, så kimen er lagt, manuskriptet skrevet i grove træk og de vil folde sig ud i 2017.
Sidst men ikke mindst har DeViva nu slået rødder i nogle dejlige omgivelser og jeg ser frem til at byde dig velkommen i min klinik i kontorfælleskabet Gabriel på Hjulmagervej 55, 9000 Aalborg.

Du og dine kære ønskes en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nyt år.

Skrevet af Solveig Maria Radut


Se min blog