Udtalelser top11

Holistisk behandling og sanseintegration:


“Vi har været utrolig glade for at få hjælp af Solveig. Hendes intuitive tilgang kombineret med hendes uddannelses baggrund, skaber et enormt stort felt for at behandle komplekse problemstillinger. Som andre i sundhedssektoren måske har opgivet.
Jeg har fået hjælp til flere problematikker både angående mig selv og mine børn.
Det er så skønt at se mine børn blomstre efter de har modtaget en fjernhealing, hvor Solveig og jeg først har haft en kort samtale om, hvilke udfordringer vi har haft brug for hjælp til.
Solveigs kompetencer som åndelig budbringer har jeg personligt haft stor glæde af. I en situation hvor jeg ikke kunne se hvilken vej jeg skulle gå, med mit arbejdsliv.
Der faldt mange brikker på plads efter et par sessioner ved hende.
Derfor kan jeg roligt sige at Solveig for min varmeste anbefaling.”
De bedste hilsner Elisabeth Martine

“Efter at have gået et års tid og været kronisk stoppet i næsen tog jeg mig endelig sammen og kontaktede Solveig. Det har jeg absolut ikke fortrudt! Hendes behandling som tager udgangspunkt i det hele menneske med bl.a. klarsyn og homøopati virkede. Allerede mens jeg sad hos hende begyndte der at ske noget og stille og roligt blev det bedre efterfølgende ved at følge hendes råd og have fokus på årsagen til mit problem. Solveig er et varmt menneske med et glimt i øjet og stor erfaring. En behandling hos hende kan anbefales, hvis du er klar til at finde den bagvedliggende årsag til din sygdom og ikke bare symptombehandle.” Per Mygind Strandgaard

“Tusind tak Solveig. Siden healingen har jeg slet ikke været svimmel. Det er ret vildt!” Elisabeth

”Min fordøjelse er bedre end den har været i mange år, efter at jeg har lavet de kostændringer og taget det naturmedicin du anbefalede. Det er jeg rigtig glad for”. Mand 52 år

Bach konsutation “Solveig lytter så jeg føler mig mødt. Holder ved mig, så vi sammen kan finde en løsning. Hun møder mig med sin erfaring, ved at lytte, give ro og omsorg.” Line Grå

“Hej Solveig. Jeg har lige lyst til, at fortælle dig, at jeg ikke har haft migræne, siden jeg begyndte på det naturmedicin, du anbefalede. Det er så befriende.” Sus Gosmer

“Da jeg blev sygemeldt med stress fulgte en periode med angst, depression og social fobi. Solveig har vejledt mig i hvilke former for naturmedicin og homøopati, der ville passe til min situation. Derudover har hun givet mig zoneterapi. Det har betydet, at jeg ikke har skullet tage psykofarmaka – altså lægeordineret medicin. Jeg har mærket en helhedsforståelse for min situation hos Solveig, som jeg ikke har mødt andre steder i behandlingssystemet. Og ikke mindst har hun givet mig redskaberne til at kunne handle, således at jeg selv har kunnet arbejde mig ud af en hård periode.”
Aalborg, februar 2013.

“Vores søn var omkring 1 år, da han begyndte at hoste en del, og han havde samtidig en rallen fra brystet. Vi kontaktede lægen og fik konstateret, at vores søn havde astmatisk bronkitis. På apoteket fik vi en astmamaske til ham, og den hjalp lidt. Vi hørte noget tid efter om muligheden for at bruge naturmedicin og kontaktede Solveig, som vejledte os. Udover homøopatiske dråber har hun givet vores søn zoneterapi. Vores søn er nu knap tre år og har været næsten symptomfri i et halvt år. Vi har en glad dreng, som nu er i stand til at følge sin naturlige udvikling uden at skulle slås med snot, hosten og rallen. Det har været en kæmpe lettelse for ham og hele familien. Solveig har gjort os i stand til at handle. Tak” 
Mor og far til dreng på knap 3 år.

“Vi kan bedre forstå vores søn, hvad han har brug for og hvorfor han reagerer som han gør, med Solveigs rådgivning og Sensorisk Profil. Sanseintegrationsbehandling viste sig hurtigt at have en god virkning der kunne mærkes både i børnehaven og her hjemme”
Mor til 4 årig dreng

“Legetek.dk Aps har haft et godt og givtigt samarbejde med Solveig Radut. Solveig har foretaget rigtig mange aktivitetsanalyser i forhold til legetøj og aktiviteter for børn i 0-6 års alderen. I praksis har opgaven bestået i, at vurdere legetøj og aktiviteter og knytte disse op mod den omfangsrige beskrivelse af børns kompetencer, der findes i Legetek.dk Vi har oplevet Solveig som meget faglig kompetent, omhyggelig og ihærdig. Solveig er god til at følge op på aftaler og til at se nye muligheder.”
Ethel Hansen Direktør Legetek.dk

Kursus i Sensory Profile Adolecent/Adult for ergo-og fysioterapeuter:

“Solveig er en super engageret underviser. Hun formår at formidle sin enorme viden om sanseintegration, så jeg kan bruge det i praksis. Gennem kurset har hun hele tiden fokus på hvor kursisterne er, og hvor hun skal lægge fokus så vi får mest muligt ud af det. Hendes undervisningsmateriale er virkelig gennemarbejdet og meget brugbart.”

“Et rigtig godt kursus, hvor jeg har fået en rigtig god blanding af teori, eksempler på praksis, sparring og ideer til graduering af omgivelser eller til en evt. behandling.”

“Rigtig god sammenhæng mellem neurovidenskabelig teori, metoden og praksisanvendelse. Præcis og systematisk formidling.”

“Jeg kan godt lide at kurset består af teori og praksis. Solveig er god til at mærke holdet og tage hensyn til hvordan man individuelt lærer bedst.”

“Stor respekt for en underviser, der kan formidle et til tider kompliceret stof, på et forståeligt og levende sprog. Føler mig fra start til slut ‘taget ved hånden’ med en fornemmelse af ‘vi når det hele’, ‘får en forståelse hen af vejen’, altså en tydelig rød tråd i hele forløbet. “

“Rigtig godt kursus, meget spændende. Du er en rigtig god underviser og kommer med mange gode og levende eksempler.”

“Sensory Profile er et must for ergoterapeuter, man bliver klædt SÅ godt på til at kunne hjælpe patienten til at få bedre livskvalitet. Jeg glæder mig til at bruge dette redskab i psykiatrien. Solveig som underviser er dejlig glad, levende og kompetent. Glæd jer : ) “

“Spændende, levende og kompetent undervisning. Tydelig og simpel formidling og klar til direkte brug i praksis. God dynamik i undervisningen. Tydeligt at der ligger stor erfaring bag din undervisning. Dejligt fag-specifikt for mig som ergoterapeut.”

“Fin formidling af holdning til at være åben i sin forståelse : ) “

“Spændende enme og bestemt brugbart. Indholdet har været forståeligt og undervisningsmaterialet brugbart. God til at komme med konkrete eksempler som kan relateres til hverdagen. Konkrete eksempler på interventionsmuligheder.”  ” Meget fin formidling med gode praksiseksempler. Det giver så meget mening. Et meget godt og relevant kursus for mig som ergoterapeut. Kurset giver så meget mening for mig som ergoterapeut i socialpsykiatrien og forældre til et barn i skolen. Med dette redskab og efterfølgende intervention kan jeg få udfoldet mine kernekompetencer. I socialpsykiatrien kan jeg opleve at kroppen glemmes og al intervention skal foregå kognitivt eller gennem frontallapperne, så dette redskab er et klientcentreret supplement til miljøterapi/psykosocial rehabilitering, herunder ergoterapi.”

” Jeg føler mig nu klædt rigtig godt på i forhold til at skulle bruge Sensory Profile i mit arbejdsliv. Jeg ser frem til at støtte de unge borgere i at blive klogere på hvad de skal tage højde for, når de skal arbejde sig hen imod at komme sig. Det har været et godt kursus og du har været lydhør over for spørgsmål og formidlet stoffet så jeg har fundet forståelse og har mod på at komme igang med analyse/formidlingen også : ) “

“Et spændende kursus med indhold af både viden fra praksis og metode. Tak for denne gang : )”

“Solveig er utrolig nærværende og fornemmende i sin undervisning. Det lyser ud af hende at hun brænder for emnet. Samtidig er hun yderst kompetent, vidende og har en masse relevant erfaring at trække på. Hun har i den grad fastholdt min interesse. Kursus lokale, forplejning, materialer og redskaber var alt sammen meget tjekket. Tak for et super kursus!” 

“Tak for et inspirerende kursus og især med en underviser der brænder så meget for sanseintegration og Sensory Profile og har spændende input fra eget liv. Jeg forestiller mig og er overbevist om at få gavn af Sensory Profile i praksis. Rart med et redskab der er med til at gøre borgere til mere end en diagnose. Rigtig godt med case-arbejdet, tolkningen af disse, samt hvilke tiltag og hvordan vi skal være obs på at modulere i forhold til borgere.Tak for et godt kursus.”

“Spændende og dynamisk undervisning. God plads til individuelle forskelle. Inspiration til udførelse og brug i hverdagen.”

“Kurset: Fantastisk at få gravet sig ned i Sanseintegration, og få genopfrisket denne teori! Desuden fedt redskab let at gå til og meget brugbart i forhold til mine borgere! Solveig: Levende formidler – gode konkrete eksempler og let forståelig! Tak for denne gang!”

“Tak for et inspirerende og lærerigt kursus! Jeg har fået indsigt i brugen af Sensory Profile som jeg ikke har fået ved læsning om redskabet. Du er god til at forklare så det er forståeligt og tydeligt. Det var rart at gennemgå et par cases for at få lidt praksis på teorien.”

“Skønt kursus og levede bestemt op til forventningerne! Dejlig beliggenhed og mad / drikke. Livlig og herlig underviser!”

“Rigtig godt kursus. Super niveau af undervisning og rigtig godt med case beskrivelser. Alt i alt et godt og lærerigt kursus.”

“Rigtig god underviser med høj arousal samt tærskelværdi! God til at holde arousal oppe. God til at forklare og gøre teorien forståelig og spiselig. Super godt fagligt kursus.”

Solveig Radut har den 16. november 2010 undervist i Sanseintegration og Sensoriske profiler, som led i en opkvalificering af ergoterapeuter i socialpsykiatrien.”Solveig gjorde det nemt at begribe og forstå hvad sanseintegration handler om, og hvad sensoriske profiler kan bruges til i det socialpsykiatriske arbejde. Hendes engagement og begejstring for disse relevante redskaber, løftede formidlingen op på et niveau, hvor vi fik lyst til at vide mere om denne tilgang, der kan give os en bedre helhedsforståelse for de borgere, som vi til daglig samarbejder med omkring deltagelse, meningsfulde aktiviter og beskæftigelse. Vi har bestemt tænkt os at bruge Solveig igen – både til flere opfølgningskurser og til faglig supervision på området. Solveig er både en dygtig og driftig ergoterapeut, der kan tilføre dette område et vigtigt kvalitetsløft !” Formand for Fagligt Netværk for ergoterapeuter i Socialpsykiatrien, Irene Bendtsen. København d. 27. november 2010

Yoga undervisning:

“Yogaen er en god måde at få sjælen med i billedet, hvis man kan sige det på den måde, og ikke bare dyrke kroppen. Fra at være en træls dag, blev mandagen en dag jeg glædede mig til pga. yogaen, og jeg syntes du har været god til at skabe en god, positiv og afslappet stemning, og har tilpasset øvelserne godt ift. hvad den enkelte kunne magte, og havde det godt med.”
Jan Andreasen

“Mange tak for et godt kursus (yoga og meditation). Det er en blid indføring til yoga. Afslappende og givende for kroppen og velvære, giver smidighed og total afkobling fra omverden”
Margit Hansen

“Vi vil gerne sige tak for de 2 gange kursus, vi har haft. Gymnastikprogrammet er vi rigtig glade for og har nu lavet en lille træningsgruppe, så vi kan få øvelserne ind under huden ;-)! Der er øvelser, der er nemme at udføre næsten over alt og har en god effekt. Tak for nu.”
Anne, Lone, Bente, Karin og Lotte, Skørping skole

Ergonomi:
“Solveig er imødekommende og virker meget kompetent. Hun er god til at forklare og vise forskellige øvelser og arbejdsstillinger. Hun har formået at skabe en større bevidsthed om gode og dårlige arbejdsstillinger.”
Heidi Wanzenreid, Jysk Pension

“Vi fik som helhed meget ud af Ergonomi tjek. Vi fik brugbare og konkrete forslag til at ændre vores arbejdsstillinger. Vi mærker at det gør en forskel i hverdagen og bruger det. Som person er Solveig sød, imødekommende og god til at sige tingene.”
Hjerteforeningen Aalborg


Se min blog